zondag 23 januari 2011

Elektrostatisch zonnescherm voor auto

D'helst 8, 9280 Lebbeke map
B - Brussel (Hoofdstad)
T:052/40.95.40

Elektrostatisch zonnescherm voor auto
Leuke relatiegeschenken voor de komende zomer :

De warmte van de zon voelt geweldig bij het zwembad, op het strand, of op de golfbaan ... maar niet als u en uw passagiers moeten rijden in een voertuig dat geparkeerd heeft gestaan in de zon. Vandaag brengen we u koelte en schaduw.

Geen geknoei meer met zuignappen of clips om de zon buiten uw auto te houden. Deze elektrostatische transparante film gewoon op het raam aanbrengen, aandrukken en klaar! De microperforatie filtert de UV stralen en laat u tegelijk gewoon naar buiten kijken.

Bovendien kan het venster van de wagen zonder problemen geopend en gesloten worden bij de meeste wagens.

Zonder lijm, laat geen enkel spoor achter. En is dus vaak herbruikbaar, bijvoorbeeld na de winter.

Groot drukoppervlak, ideaal dus voor uw reclameboodschap op een zeer strategische plek. Ideaal voor een post mailing. Full color opdruk inbegrepen in de prijs, beschikbaar in verschillende standaard formaten, maar ook volledig op maat in uw eigen vorm. LEVERTIJD TOT 2 MAAND. Wanneer u uw auto achterlaat in de volle zon, kan het interieur zo heet worden als een oven. Ongemakkelijk voor u, maar vooral een veiligheidsrisico voor een baby of klein kind. Zelfs met de ramen twee centimeter naar beneden gerold, duurt het maar 10 minuten voor de binnenkant van een voertuig dodelijke temperaturen bereiken op een hete zomerdag. Elk jaar sterven in de US 262 kinderen onder de 14 jaar en raken 115.000 gewond door de warmte in de wagen.

PS De zon vernietigt het interieur van uw auto ELKE DAG! Uw auto is waarschijnlijk de tweede grootste investering (naast uw huis) in uw leven .... en uw investering verslechtert elke minuut dat het wordt blootgesteld aan de zon.

Altijd een leuk relatiegeschenk bij Mondial Gifts ( www.mondialgifts.be )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten