vrijdag 15 januari 2010

Parelz

Parelz is een gloednieuwe literaire uitgeverij die boeken op maat levert.



Op zoek naar een persoonlijk geschenk voor uw werknemers en/of relaties?

Uitgeverij Parelz biedt u de mogelijkheid uw eigen boek samen te stellen. Het boek wordt volledig op maat gemaakt en in het aantal gedrukt dat u wilt. De mogelijkheden zijn oneindig. U kunt het zo simpel of ingewikkeld maken als u zelf wilt.
De opties variëren van alleen een eigen titel (Parelz van Bedrijf) tot het schrijven van een eigen voorwoord en het leveren van een eigen voorstel voor de omslag. U kunt zelf kiezen uit ons aanbod van verhalen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. We hebben gerenommeerde Nederlandse en Vlaamse auteurs in ons verhalenbestand. De verhalen zijn ondergebracht in de genres: Algemene Literatuur, Fantastische Literatuur en Spannende Literatuur. Daarbinnen vindt u historische verhalen, reisverhalen, vrouwenthrillers en magisch-realistische verhalen.
De mogelijkheden van Parelz in een notendop:

  • Eigen titel op de omslag
  • Eigen subtitel op de omslag
  • Eigen voorwoord in het boek (dat door ons zal worden geredigeerd)
  • Zelf kiezen uit de tientallen omslagen die wij beschikbaar hebben, gemaakt door nog levende Nederlandse kunstenaars
  • Aanleveren van kunstwerk/ logo voor de omslag van het boek en de opmaak hiervan
  • Zelf kiezen van genres voor de verhalen
  • Zelf kiezen uit de verhalen van gerenommeerde auteurs
  • Parelz-selectie van verhalen

Wij leveren alle aantallen: van een enkel boek tot duizenden exemplaren. Voor aantallen onder de tien stuks verwijzen wij u graag door naar onze consumentenwebsite waar iedereen een eigen Parelz boek kan samenstellen. Mail ons met uw ideeën over een eigen boek voor uw bedrijf; u zult verbaasd staan over de mogelijkheden!

Daarnaast bieden wij een zeer bijzondere service. Een aantal van onze auteurs is beschikbaar om speciaal voor uw boek een tekst te schrijven met uw bedrijf in de hoofdrol of over uw favoriete thema. Zo maakt u uw Parelzboek helemaal uniek.
Onze auteurs zijn op aanvraag beschikbaar en zij kunnen het volgende voor u schrijven:
  • Columns
  • Persoonlijk voorwoord
  • Kort verhaal (van 1000 tot 5000 woorden)

Op onze website www.parelz.eu kunnen lezers zelf hun boek samenstellen uit onze groeiende collectie van literaire verhalen die geschreven zijn door Nederlandse en Vlaamse auteurs.
Daarnaast kan de lezer de omslag, titel, subtitel en opdracht zelf kiezen. Het boek wordt voor iedere klant per stuk afgedrukt en wordt binnen zeven werkdagen thuisbezorgd. Hierin zijn wij uniek in het Nederlandse taalgebied.

Een Parelzboek is een ideaal cadeau voor de feestdagen, maar ook erg origineel als verjaardags-, afscheids- of jubileumcadeau.

Voor bedrijven zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider, zij kunnen ook een eigen ontwerp voor de omslag aanleveren en eigen teksten voor in het boek.

Wij leveren in elke oplage; van één tot duizenden stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten